De verfijnde keuken van restaurant Akko weerspiegelt het gebouw waarin het gevestigd is: een subtiele mix van moderniteit en traditie.

Het menu van restaurant Akko wordt samengesteld in de geest van de locatie. Het uitzicht op de tijdloze, landelijke tuin van de landcommanderij vult de pure, moderne stijl van ons restaurant perfect aan. We kunnen een mooie parallel trekken met onze borden, waar traditie en moderniteit elkaar ontmoeten: de Franse gastronomie en de inventiviteit van vandaag. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten. Chef Sébastien Oger is spaarzaam met zijn ingrediënten: er gaan nooit meer dan zes smaken in één gerecht. Zo bewaart hij de harmonie in zijn creaties.


Dinsdag tot Zaterdag: 4, 5, 6 of 7 gangen menu

RESERVEER EEN TAFEL

ZIE HET MENU JUNI-JULI

 

Gastronomische keuken met moderne uitstraling

 

Originele gerechten naargelang de seizoenen

Laat je verrassen door de verfijnde keuken van onze chef Sébastien Oger tijdens een zakelijk diner of een etentje met twee of met vrienden. Afhankelijk van de inspiratie van de chef en de seizoensproducten heb je de keuze uit (drie-,) vier-, vijf-, zes, of zevengangenmenu's. Eén ding is zeker: variatie is er genoeg.

Geniet van een aperitief op het terras

Als het weer het toelaat, kun je een plaatsje zoeken op het terras van restaurant Akko en genieten van het rustgevende uitzicht op de tuin

Openingsuren van restaurant Akko

Wil je genieten van originele gerechten uit de Franse gastronomie met een vleugje moderniteit? Restaurant Akko is open van woensdag tot zaterdag van 19h00 tot 21h00.

Quick Response Code