Voor Sébastien Oger is koken vooral een slimme mix van knowhow, passie en precisie. De creatieve jonge chef behaalde zijn diploma aan de hotelschool Ilon-Saint-Jacques in Namen, waarna hij solide ervaring opdeed in meerdere sterrenrestaurants. In de loop van zijn carrière heeft hij ook onder de vleugels van Yves Mattagne gewerkt.

Sinds 2020 staat hij aan het roer van het gastronomische restaurant Akko in Bilzen, dat hij met enthousiasme en inventiviteit runt. Voor Sébastien Oger is koken veel meer dan een job, hij heeft er een ware levenskunst van gemaakt. Hij beschouwt zichzelf dan ook als een ambachtelijke kok. Een beeldhouwer van smaken uit uitzonderlijke producten.

Reserveer een tafel

Sébastien Oger, passie in dienst van een gastronomisch restaurant

 

Wie is Sébastien Oger, de chef van restaurant Akko?

Sébastien Oger is geboren in Namen en woont nu in Perwez. Een van zijn belangrijkste troeven is zijn enorme creativiteit. Als een culinaire architect construeert hij gerechten met pure smaken die niet alleen verrassen door hun aroma's, maar ook door hun design. Zijn liefde voor esthetiek vind je terug op elk van zijn borden, die hij met zorg samenstelt om alle zintuigen te verwennen.

 

Een gastronomisch restaurant tussen traditie en moderniteit

Restaurant Akko in Bilzen serveert een resoluut eigentijdse, pure keuken. Dat wordt weerspiegeld op onze designborden, waarop we maximaal zes smaken combineren om de aromatische consistentie van onze creaties te garanderen. Hoewel hij dol is op afwisseling en verandering, vind je bij Sébastien Oger één constante terug: zijn liefde voor verfijning en lokale producten. 

RESERVEER EEN TAFEL

Quick Response Code