Een verfijnde gastronomische reis in een restaurant in Bilzen

Restaurant Akko in Bilzen nodigt je uit voor een verfijnde ervaring op je bord in een elegant decor.

Restaurant Akko is in de eerste plaats het verhaal van een passie. De passie van chef Sébastien Oger voor pure, zorgvuldig geselecteerde producten. De passie voor de Franse gastronomie, opgediend met een vleugje moderniteit. De passie voor het erfgoed met het prachtige decor van de tuinen van de Landcommanderij Alden biesen gaan elegant over in het moderne interieur van dit Limburgs gastronomisch restaurant.

ZIE HET MENU JUNI-JULI

 

 

Restaurant Akko stelt zijn chef voor

De creatieve jonge chef-kok Sébastien Oger omschrijft zichzelf als een ambachtelijke kok. Hij maakt vooral indruk met zijn pure keuken, gericht op de essentie van de gerechten die hij aanbiedt. Die liefde voor smaak en verfijning deelt hij met een dynamisch, nauwgezet team.

MEER LEREN

 

Een tijdloos gastronomisch restaurant

Restaurant Akko is een hedendaags, elegant adres in het hart van een erfgoedjuweel. Traditie en moderniteit gaan er hand in hand. Laat je verrassen door een royaal menu dat Franse gastronomie combineert met durf en creativiteit. Een menu dat varieert naargelang de seizoenen en de inspiratie van chef Sébastien Oger. Er is maar één constante: de kwaliteit van de ingrediënten.

RESERVEER EEN TAFEL

 

Knight's Bar, de sprankelende buur van Akko

Heb je zin in een afterwork of een tête-à-tête in een uitzonderlijke setting? Neem plaats in het geraffineerde interieur van de Knight's Bar, die geïnstalleerd is in het historische gedeelte van Martin's Rentmeesterij. Een bijzonder decor om een heerlijke cocktail te proeven of een ander drankje van de kaart van dit aangename adres.

ZIE DE BAR

Quick Response Code