The Knight's Bar, bruisende cocktail van moderniteit en erfgoed

Proef de mix van elegantie en geschiedenis die de bar naast de deur van restaurant Akko biedt.

Zodra je de deur van The Knight's Bar opentrekt, word je verleid door de verfijnde, warme omgeving met leren stoelen, houten balken en een elegante bar. Het historische gebouw was vroeger de rentmeesterij. De drankkaart van deze excellente Limburgse bar staat boordevol klassiekers die geschikt zijn voor elke gelegenheid, van een glas bubbels of een streekbier tot een ruim assortiment wijnen.

 

Een ridderlijk onthaal in The Knight's Bar

Vlak naast restaurant Akko in Bilzen is The Knight's Bar de ideale plek om te ontspannen met een aperitiefje of een leuke avond te beleven. Zoek een plaatsje op het zonnige terras of in het comfortabele interieur, gezellig met zijn tweeën of met vrienden. Op de gevarieerde kaart vind je een fijne selectie van lokale bieren en wijnen, maar ook schuimwijnen, gin-tonics, likeuren en sterke dranken.

 
 
 

Een bar in Limburg, een mijlpaal in de geschiedenis

The Knight's Bar en het naburige restaurant Akko danken hun naam aan de Duitse Orde, een ridderorde die in de 13de eeuw het landgoed Alden Biesen stichtte. Die orde is vooral bekend omdat de ridders deelnamen aan de kruistochten naar Jeruzalem. Onderweg namen ze vele steden in, waarvan een van de bekendste Akko is, toentertijd ook Saint-Jean d'Acre geheten. In de 12de eeuw bezette de Duitse Orde de stad Akko en stichtte er een veldhospitaal voor pelgrims en kruisvaarders op weg naar het Heilige Land.

Quick Response Code